• Do not register here on develop.twiki.org, login with your twiki.org account.
• Use View topic Item7848 for generic doc work for TWiki-6.1.1. Use View topic Item7851 for doc work on extensions that are not part of a release. More... Close
• Anything you create or change in standard webs (Main, TWiki, Sandbox etc) will be automatically reverted on every SVN update.
Does this site look broken?. Use the LitterTray web for test cases.

Item5036: New TMCE Attach feature not working

Item Form Data

AppliesTo: Component: Priority: CurrentState: WaitingFor: TargetRelease ReleasedIn
Extension TinyMCEPlugin Urgent Closed   minor 4.2.0

Edit Form Data

Summary:
Reported By:
Codebase:
Applies To:
Component:
Priority:
Current State:
Waiting For:
Target Release:
Released In:
 

Detail

When I try the new attach feature in TMCE I get script errors and the insert link feature is just an empty list. Sometimes I sporaticly get something in the list but most of the time I dont

Internet Explorer shows that there are Javascript errors when it fails. It does not specify what the error is.

Seems this feature need some more testing in IE.

KJL

worked for me in FF on linux frown

-- TWiki:Main.SvenDowideit - 26 Nov 2007

Yes. It also works in FF in Windows. But not in IE.

-- TWiki:Main.KennethLavrsen - 26 Nov 2007

It works perfectly for me, on FF (Linux & Windows), IE and Safari (Windows).

i suspect this report is symptomatic of the missing attach.htm and attach.js (these have since been checked in). Can you please check?

CC

I have the same error and I indeed. I checked it, I don't have the attach.htm or attach.js I updated my plugin today, and checked the .gz and .zip file too and cannot find this file. When Clicking on the icon I get an empty window pointing to /twiki/pub/TWiki/TinyMCEPlugin/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/twikibuttons/attach.htm

-- TWiki:Main.FrederikBeun - 03 Dec 2007

I took the attach.htm and attach.js from this site. When I added this to my server I get the plugin but:

  • startup error: "There was a problem retrieving the attachments list: Internal Server Error"
  • When uploading: There is also a errormessage "Internal Server Error" in the field
so to me there is more missing thant only those two files The log:

[Mon Dec 03 10:20:34 2007] [error] [client 192.168...] Unknown Action WysiwygPlugin/upload at /home/httpd/twiki/bin/rest line 99., referer:

http://twiki/twiki/pub/TWiki/TinyMCEPlugin/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/twikibuttons/attach.htm

[Mon Dec 03 10:20:34 2007] [error] [client 192.168....] Premature end of script headers: rest, referer: http://twiki/twiki/pub/TWiki/TinyMCEPlugin/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/twikibuttons/attach.htm
-- TWiki:Main.FrederikBeun - 03 Dec 2007

Confirmed fixed

KJL

Maybe fixed, but cannot check because not yet uploaded to the plugin site for older releases? Am I right? btw I am using 4.1.2 and the upgrade shows still date 24 nov. Or won't it be available for the 4.1.2 anymore?

-- TWiki:Main.FrederikBeun - 04 Dec 2007

It'll still work with 4.1.2; I'll upload later today, probably.

CC

ItemTemplate
Summary New TMCE Attach feature not working
ReportedBy TWiki:Main.KennethLavrsen
Codebase

SVN Range TWiki-4.3.0, Sun, 25 Nov 2007, build 15790
AppliesTo Extension
Component TinyMCEPlugin
Priority Urgent
CurrentState Closed
WaitingFor

Checkins TWikirev:15856 TWikirev:15857
TargetRelease minor
ReleasedIn 4.2.0
Edit | Attach | Watch | Print version | History: r10 < r9 < r8 < r7 < r6 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions
Topic revision: r10 - 2007-12-04 - CrawfordCurrie
 
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright © 2008-2019 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback