• Do not register here on develop.twiki.org, login with your twiki.org account.
• Use View topic Item7848 for generic doc work for TWiki-6.1.1. Use View topic Item7851 for doc work on extensions that are not part of a release. More... Close
• Anything you create or change in standard webs (Main, TWiki, Sandbox etc) will be automatically reverted on every SVN update.
Does this site look broken?. Use the LitterTray web for test cases.
I get this for evey web I have.

So i see it in my cron mailbox, one entry like:

********************************
ERROR: Can't send mail, missing 'From:' at /XXXX/lib/TWiki/Net.pm line 300.

********************************

repeated several times. I have no idea what's on. Running current DEVELOP ("Updated to revision 9883.").

in WebNotify i have entries like:

and in one web i have

as per the docs.

I tried setting the die to warn, and my MTA freaked out (as expected) whining about no FROM being set.


See also http://develop.twiki.org/~develop/cgi-bin/view/Bugs/Item1693

Do you have an email address set for "SomeUser"? What skin are you using? Is the mailnotify template correct? Are you running the correct mail notifier script (the one in tools?

CC

i suspect this was probably the old templates problem. Anyway, they wandered off, so I'm discarding it.

CC


no, i'm still here, i just don't check here often enough. ok, to answer you in order:

  • e-mail: yes, set in the user's topic
  • NatSkin
  • AFAIK, it is
  • yes i am running the correct one in tools/
  • i "fixed" this issue by running with sendmail, and not Net::SMTP (not really a fix, IMO)

changed the state to waiting for feedback because this isn't really fixed, just delayed.


TWiki-4 doesn't use the email in the users topic, it uses the email stored away out of sight in the .htpasswd file (see the upgrade notes for details of moving emails from user topics into the password manager).

  • Does SomeUser have an email address set? (third file in the user record in .htpasswd)
  • Is the mailnotify template in the templates directory the same as the one in the release package?

CC

Eric, This topic was lost from the lists due to not having a codebase field. Rediscovered 3/2/07. Just set it to "No Action" if it is dead.

CC

No feedback, so discarding under 30 day rule.

CC

ItemTemplate
Summary ERROR: Can't send mail, missing 'From:' at /var/www2/simon/lib/TWiki/Net.pm line 300.
ReportedBy TWiki:Main.EricCote
Codebase

SVN Range Fri, 21 Apr 2006 build 9880
AppliesTo Engine
Component

Priority Normal
CurrentState No Action Required
WaitingFor TWiki:Main.EricCote
Checkins

TargetRelease n/a
ReleasedIn

Edit | Attach | Watch | Print version | History: r8 < r7 < r6 < r5 < r4 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions
Topic revision: r8 - 2007-04-07 - CrawfordCurrie
 
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright © 2008-2018 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback